Gå vidare till produktinformation
1 av 1

Opalescence Original tandkräm 100ml

Opalescence Original tandkräm 100ml

Ordinarie pris 129 SEK
Ordinarie pris 175 SEK Försäljningspris 129 SEK
Rea Slutsåld
Skatt ingår.

Opalescence Original tandkräm är din nyckel till ett strålande vackert leende. Denna avancerade tandkräm, förpackad i en generös 100 ml-tub, är speciellt utvecklad för att ge dig vitare tänder samtidigt som den bevarar din tandhälsa.

Med en unikt recept som kombinerar effektiva rengöringsmedel och skonsamma blekningsmedel hjälper Opalescence Original tandkräm till att avlägsna envisa missfärgningar och plack från ytan på dina tänder. Resultatet blir en förbättrad tandfärg och en uppfriskande känsla av renhet efter varje användning.

Tandkrämen är skonsam mot tandemaljen och främjar en hälsosam munhygien, samtidigt som den ger ett långvarigt skydd mot karies och tandköttsproblem. Den uppfriskande mintsmaken ger dig också en behaglig och fräsch känsla varje gång du borstar tänderna.

Opalescence Original tandkräm är den perfekta kompletteringen till ditt dagliga tandborstningsrutin. Upplev det strålande leendet du alltid har drömt om och ta hand om din munhälsa med denna effektiva och pålitliga tandkräm.

Vare sig du har missfärgade tänder eller helt enkelt vill upprätthålla ett vitt leende, är Opalescence Original tandkräm det självklara valet för dig som söker en kombination av vitare tänder och en hälsosam mun. Ge dina tänder det bästa vården med Opalescence Original tandkräm 100 ml.

Visa alla uppgifter

Kundomdömen

Baserat på 117 omdömen Skriv ett omdöme