För Tandkliniker Som Vill Växa

Vår allt i ett-produkt ger er tillgång till ett brett sortiment av populära och nischade tandvårdsprodukter, en dedikerad kundtjänst, lättanvända verktyg, smarta betalsätt och stor intäktspotential.
Ta en titt på vår introduktionsvideo för att se hur Dentoj.com för tandkliniker kan hjälpa er växa.

Gå med nu – det är GRATIS

Fyll i uppgifterna för att gå med i det här skräddarsydda programmet

Vad kan Dentoj.com för tandkliniker hjälpa min verksamhet med?

Vi hjälper tandkliniker att öka varuförsäljningen på ett kostnadseffektivt sätt genom E-handel och ett ’shop-in-store’ koncept. Dentoj hjälper dig att förädla och förenkla hanteringen av din varuförsäljning, öka din servicenivå och skapa en bättre kundupplevelse.

Vi har utformat en plattform enbart för tandkliniker som inspirerar dina kunder och ökar dina intäkter. Med vårt program kan ni enkelt erbjuda ett brett sortiment av tandvårdsprodukter och samtidigt tjäna provision.

Vi tror inte att 'en storlek passar alla'. Med ett stort urval av anpassningsbara alternativ säkerställer vi rätt lösning för din klinik och verksamhet.

Vill du veta mer? Kontakta oss idag!Produkter från världens ledande tillverkare

Ta del av en bred produktportfölj innehållande ledande och nischade varumärken.

Butikskoncept
'shop-in-store'

Insperera era kunder. Enkelt att synliggöra och sälja tandvårdsprodukter.

Helt Anpassningsbart

Du kan själv välja sortiment och göra anpassningar så att det på bästa sätt fungerar för din verksamhet.

Molnbaserad lösning

Ta del av smarta och enkla verktyg tillgängliga via Desktop, Smart-Phones & Surfplattor.

Stor intäktspotential

Attraktiva och fördelaktiga provisionsupplägg. Vårt dedikerade support-team hjälper dig kring produkterna.

E-handel 24/7

Öppet året runt, alla dagar, oavsett tidpunkt. Snabba leveranser direkt till din kund.

Ta en titt på introduktionsvideon för att se hur Dentoj.com för tandkliniker kan hjälpa er växaVanliga frågor

Vi har sammanställt svar på vanligt förekommande frågor och vi hoppas att du fick svar på allt du undrade om. Har du ytterligare frågor så kan du givetvis kontakta vår kundtjänst direkt.Hur gör jag beställningar och var kan jag se alla mina ordrar?

Du loggar in på startsidan för din klinik och gör beställningar. Du kan se en översikt över alla dina beställningar på ditt konto under fliken Ordrar.

Kan jag få provision för beställningar som görs direkt på Dentoj.coms webbplats?

Ja, om kunden som gjort beställningen är kopplat till ditt associerade partner ID (er) via klinik försäljning så kommer ni få provision på den beställningen om den sker direkt på Dentoj.coms webbplats.

Vilka kunduppgifter krävs för att slutföra beställningen?

För att slutföra beställningen behöver vi kundens fullständiga namn och e-postadress. Vid direktleverans krävs även leveransadress.

Vilken teknisk utrustning krävs?

Våra verktyg är helt molnbaserade och går att använda på vilken enhet som helst som har en fungerande Internet uppkoppling och webbläsare (Firefox eller Chrome rekommederas). Vi har även tagit fram hårdvarupaket som är speciellt designade och lämpande för tandkliniker.

Hur görs betalningar?

Du använder ditt egna företagskreditkort i systemet, vilket blir din månadsfaktura för varuförsäljningen. Kunden betalar direkt till sig som vanligt.

Hur hanteras momsen?

Försäljning av tanvårdsprodukter är momspliktigt och all försäljning visas på ditt konto hos Dentoj. Du får full kontroll på hur mycket din momspliktiga verksamhet genererar och du kan enkelt sammanställa hur denna är i förhållande till din momsfria verksamhet

Finns integration mot ALMA tandvårdssystem?

Ja, Innan utskrift av tanvårdsfaktura sker från ALMA lägger du till den artikel som vi lagt upp i ALMA som ska användas för försäljningen av tandvårsprodukter och anger beställningens ordervärde. Specifikation av beställningen finns på ditt konto under fliken ordrar/beställningar som du enkelt kan skriva ut eller e-posta till din kund

Vilka betalsätt finns?

Vi har tagit fram smidiga och enkla betalningsterminaler som fungerar med de flesta betalsätt och som med fördel kan användas för hela din verksamhet

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss genom att fylla i formuläret. När du har skickat in din fråga kommer vårt support-team göra sitt bästa för att hjälpa dig. För omedelbar hjälp kan du kontakta vår kundtjänst direkt.

Skicka en förfrågan