Snabba Leveranser
Bra Priser
Premium Sortiment Online

Köp- & Användningsvillkor

Nedan hittar du villkor för köp och användning av Dentoj. Vid eventuella frågor eller om något är otydligt ber vi dig kontakta vår kundservice på info@dentoj.com.

Allmänt

Dentoj.com säljer varor via internet till privatpersoner och företag. Om du är under 18 år så måste du ha målsmans tillstånd att beställa hos oss.

Betalning

Du betalar direkt från vår butik med ditt betal- eller kreditkort. Vi accepterar VISA, Mastercard & Diners Club. Du kan även välja att betala via faktura och betalningsvillkor är 10 dagar. Dentoj.com har rätt att göra en kreditkontroll där så krävs för att kunna bevilja kredittid. Som kund förbinder du dig att betala inom utsatt tid för valt betalsätt. Viktigt att veta är att vi erbjuder 3D Secure/SecureCode som är en säkrare lösning för dig som betalar med kort. 3D Secure är en teknik framtagen av VISA för att verifiera dig som konsument när du betalar med ditt kort på Internet. Standarden används även av MasterCard. Fördelar för dig som konsument att använda en betaltjänst på Internet som erbjuder 3D Secure innebär att du får en möjlighet att verifiera att du är den verkliga kortinnehavaren, vilket innebär mindre risk att kortet används i bedrägligt syfte.

Kvitto & Orderbekräftelse

När du lagt din beställning får du ett e-postmeddelande som gäller som orderbekräftelse. Om du inte fått en orderbekräftelse inom 30 minuter, vänligen kontrollera att din e-post stämmer och meddela oss så skickar vi om bekräftelsen.

Leveranser

Din beställning skickas från vårt lager samma vardag om du beställer innan 16.00, och du har den som regel vardagen efter. Om du beställer över 599 kr skickas din beställning fraktfritt. Om din beställning är under 599 kr tillkommer fraktavgift på 49 kr. Om paketet skickas till ditt utlämningsställe måste du hämta ut det inom 14 dagar, annars går det i retur till oss.

Priser & Kampanjer

Alla priser på dentoj.com anges i svenska kronor inklusive moms. Det går inte att kombinera eventuella rabattkoder med övriga kampanjer eller erbjudanden, om inget annat anges.

Personuppgifter

I samband med din registrering och/eller beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja och tillhandahålla den service som du kan förvänta dig av oss. Enligt PUL (personuppgiftslagen) har du rätt att få den information som vi har registrerat på dig. Om du anser den vara felaktig eller irrelevant kan du begära rättelse eller borttagning ur vårt kundregister. Kontakta gärna vår kundservice så hjälper vi dig. Informationen du lämnar om dig själv används av dentoj.com och våra samarbetspartners för betalning och leverans. Vi garanterar att inga uppgifter om dig kommer att säljas eller föras vidare till tredje part.

Återbetalning & Retur

Som kund har du alltid 14 dagars ångerrätt enligt Distans- och hemförsäljningslagen. Dentoj.com ska bekräfta att returen är tillåten och att ångerfristen inte har passerats innan varorna skickas tillbaka. Vi rekommenderar att returen sker med Posten varubrev eller Posten företagspaket. Mejla oss på info@dentoj.com och ange följande information:

- Ordernummer (finns angivet på din orderbekräftelse, leveransbekräftelse eller fakturan)

- Antal och namn på de produkter som önskas returneras

När vi har mottagit och kontrollerat den returnerade varan återbetalar vi snarast hela köpesumman inklusive eventuell fraktkostnad (ej returfrakten), dock senast inom 30 dagar enligt Distansavtalslagen. Om du har betalat med faktura, direktbetalning eller förskottsbetalning överför vi pengarna till ditt bankkonto. Om du har betalat med kort krediterar vi retursumman på ditt kort. Från den 1 januari 2016 ska alla e-handlare enligt lag tillhandahålla en länk till EU-kommissionens online plattform. För mer info besök http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Garanti & Anvisningar

Garantier på varan lämnas av respektive tillverkare. Dentoj lämnar inga ytterligare garantier utöver den av tillverkaren specificerade. Om du känner dig osäker på garantin eller de anvisningar som medföljer din produkt, kontakta oss innan användning så vi kan hjälpa dig.

Integritetspolicy

Din integritet är viktig för oss. Vi vill att du ska känna dig trygg när du använder Dentojs tjänster och produkter. På den här sidan presenterar vi därför vår Integritetspolicy